اگر مي‌خواهيد گوشي موبايل خود را تعويض كنيد، ابتدا بايد اطلاعات، تماس‌ها و پسوردهايي كه روي آن ذخيره داريد را حذف كرده و بعد به فروش برسانيد يا به كسي هديه بدهيد. با فيكس آموز همراه شويد تا شيوه آن را به شما آموزش دهيم.

کارهایی که قبل از فروش یا هدیه دادن گوشی مان باید انجام بدهیم

اول از همه اطلاعات گوشی خود را کدگذاری کنید. با این کار پسوردی برای تمام محتوای تلفن همراه خود تعیین خواهید کرد و این پسورد مانند سدی در برابر هر کسی که بخواهد قفل این گوشی را باز کند و یا آن را کرک کند، عمل می‌کند. به تنظمیات گوشی موبایل خود رفته و منوی Security را انتخاب کنید سپس گزینه کدگذاری یا encryption را برگزینید.

 این مرحله تقریبا حدود یک ساعت یا حتی بیشتر زمان می‌برد و در این زمان تلفن همراه‌تان باید شارژ داشته باشد. 

 

 

کارهای زیادی است که می‌توانید برای حفظ اطلاعات گوشی به خصوص اگر اندروید مارشمالو یا جدیدتر را اجرا می‌کند،

روش بعدی  این است که وارد منوی Security شوید و بعد screen lock را خاموش کنید بعد به Accounts زیر   Settings  رفته و اکانت‌های لیست شده مثل گوگل یا هر آنچه که دارید را خارج کنید. 

سرانجام نوبت به ریست فکتوری می‌رسد. هنگامی که به روزرسانی‌های سیستم عامل اندرویدی که به کار برده‌اید، دست نخورده باقی می‌ماند، تلفن همراه‌ مانند گوشی فابریکی که تازه از جعبه در آمده عمل می‌کند، کاملا خالی و آماده برای ذخیره اطلاعات و اکانت‌های کاربر بعدی. برای اتمام کار خود باید به Backup & Reset در زیر تب Personal در تنظمیات رفته و Factory data reset را انتخاب کنید. همینکه این مرحله تکمیل شد، نرم افزار موبایل شما مانند گوشی جدیدی عمل خواهد کرد.

توصیه می‌کنم حتما پیش از اهدای گوشی خود به کسی یا فروش گوشی  خود این موارد ایمنی را رعایت کنید تا اطلاعات شما به هیچ وجه به دست فرد دیگری نیافتد.

 

 پاکسازی گوشی آیفون


1- ابتدا با استفاده از itunes نسخه پشتیبانی از اطلاعات گوشی تهیه کنید.
2- به بخش تنظیمات (settings) بروید.
3- از آنجا به General بروید.
4- حالا به بخش Reset بروید.
5- گزینه Erase All Content and Settings را انتخاب کنید.
6- از شما خواسته می شود تا رمزعبورتان را برای انجام این کار وارد کنید.
این کار کمی زمان بر است و باید کمی صبر کنید.

 

 پاکسازی در گوشی های بلک بری او اس 6

 
1- برای تهیه نسخه پشتیبان از برنامه مدیریت دسکتاپ بلک بری استفاده کنید.
2- به بخش Options بروید.
3- اسکرول کرده و به گزینه Security بروید.
4- حال نوبت به گزینه Security Wipe می رسد.
5- عبارت (all options Email & Contacts, Applications, Media card) را انتخاب کنید.
6- در کادری که باز می شود کلمه blackberry را تایپ کرده و دکمه confirm را بزنید تا گوشی کار را شروع کند.

 


به اشتراک بگذارید :

  ريكاوري فايل ها     ريكاوري  
 ثبت نظر





 

تعمیرات انواع پرینتر، دستگاه های کپی، فکس و کلیه ماشین های اداری، شارژ کارتریج در محل شما

در صورت نیاز، دستگاه شما به شرکت تک پردازش آورده شده و در بسته بندی مناسب در محل شما تحویل داده می شود.

کلیه تعمیرات شرکت تک پردازش به صورت تضمینی و با گارانتی می باشد.

 

درصورت نیاز با متخصص های ما تماس بگیرید 

02188346282

داخلی 118

شرکت تک پردازش بهینه آمادگی خود را جهت سرویس دهی و نگه داری انواع ماشین های اداری، سرور، سایت و شبکه و همچنین شارژ کارتریج در محل به صورت دوره ای (ماهیانه * سه ماه * شش ماه و سالیانه ) اعلام می کند.


ادرس سایت ما :  http://fixamooz.com

 ادرس کانال تگرامی ما : https://t.me/fixamooz

ادرس اینستاگرام ما :  https://www.instagram.com/fixamooz


ممنونم از اینکه با ما همراه بوده اید شما می توانید با مراجعه به سایت فکیس آموز هر روز چند مطلب جدید بیاموزید و از آرشیو مطالب دنیای تکنولوژی به صورت رایگان بهره مند بشوید